- Autor: Jana Jiraskova
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 75 |
Rajčata | 80 |
Paprika červená | 100 |
Cibule | 80 |
Eidam 30% | 10 |
Olej olivový | 4 |
Citronová šťáva | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1694 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cizrnu uvařit ( předem namočit na 12 hod,propláchnout), vařit ve vodě 45 min v tlakovém hrnci.Rajčata a papriku nakrájet na drobné kousky, cibuli na kolečka,proužky. Smíchat s cizrnou, osolit, opepřit, zakapat olejem nebo citr.šťávou.Podávat se lžičkou sýra ricotta.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.